DOCENT

Docent

Van harte welkom op de website van Sterregroetjes.nl

Mijn naam is Elvira van Bronckhorst (1983) en woon in Voorhout. Ik ben sinds 2008 werkzaam in de kinderopvang. Mijn passie is het werken met kinderen en daarom heb ik een 3-tal opleidingen die hierop aansluiten gevolgd. Omdat kinderen in deze tijd af en toe een moment van ontspanning nodig hebben, heb ik aan de Jip & Jan Academie de opleiding kinderyoga gevolgd. Jip en Jan is in Nederland en België de specialist op het gebied van kinderyoga en kindercoaching.

Voor sommige kinderen is het prettiger om 1 op 1 therapeutische yoga te volgen, daarom heb ik aansluitend bij Jip en Jan Academie de therapeutische yoga opleiding gevolgd. Op mijn website ( therapeutische yoga ) ga ik hier uitgebreider op in.

Sinds 2013 ben ik docent Shantala –babymassage. De training docent Shantala-babymassage heb ik gevolgd bij Holos massagetherapie. Shantala-babymassage is oorspronkelijk een vorm van totale lichaamsmassage voor baby’s die in India gebruikt wordt tijdens de dagelijkse verzorging. Shantala-babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage. Het is een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering, is niet moeilijk om te leren en heerlijk om te ontvangen en te geven.

Mocht u meer informatie willen hebben dan is dat mogelijk via het contactformulier en telefonisch via 0616818893.

 

 

Foto gemaakt door Walthera Habers